تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
نشست بررسی نقاط مشترک زندگی مردم ایران و افغانستان با حضور یک استاد ایرانی و یک استاد افغانستانی

عسکرموسوی: برخورد با افغانستانی‌ها گاهی از روی محبت و گاهی از روی کینه است/ صادق کوشکی: تنش درباره تذکر افغانستانی‌ها به ایرانیان سر حجاب جنجال رسانه‌ها بود 

"جامعه پلاس" در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود این بار به سراغ ارزیابی نقاط مشترک زندگی مردم ایران و افغانستان رفت. مهمانان این برنامه سید عسکر موسوی استاد مهمان دانشگاه علامه طباطبایی و صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران بودند.

کد خبر: ۱۷۷۸۲۴
۱۸:۵۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

عسکرموسوی: برخورد با افغانستانی‌ها گاهی از روی محبت و گاهی از روی کینه است/ صادق کوشکی: تنش درباره تذکر افغانستانی‌ها به ایرانیان سر حجاب جنجال رسانه‌ها بود 

دیدارنیوزـ نسرین نیکنام: "جامعه پلاس" در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود این بار به سراغ ارزیابی نقاط مشترک زندگی مردم ایران و افغانستان رفت. مهمانان این برنامه سید عسکر موسوی استاد مهمان دانشگاه علامه طباطبایی و صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران بودند؛ هر دو از تجربه های مشترک خود در ارتباطات کاری و زندگی گفتند.

ویدیوی این برنامه را می‌توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.

در ابتدای این برنامه به سراغ سید عسکر موسوی رفتیم و از او خواستیم درباره تجربه هایش و سال هایی که در ایران درس خوانده و تدریس کرده بگوید و ارزیابی خودش را درباره برگشت مهاجران افغانستان به کشورشان بازگو کند.

"من به عنوان کسی که سال ها روی موضوع مهاجران افغانستان کار کردم می توانم بگویم که در طی سال های گذشته هیچ قانون یکسانی برای برخورد با مهاجران در ایران وجود نداشته و برخوردها با مهاجران همواره تحت تاثیر عوامل مختلف بوده به تعبیری این برخوردها گاهی از روی محبت گاهی از روی کینه است."

او دلیل اصلی این اتفاق ها را عدم مدیریت درست موضوع مهاجرت از سوی متولیان می داند و می گوید: افغانستان و مردم مهاجر افغانستان در دهه های گذشته هیچ وقت شاهد یک برنامه جدی در این زمینه نبودند و همین موضوع سبب می شود که در یک زمانی تمام اخبار و نگاهها علیه افغانستانی ها می شود و مدیران تصمیم می گیرند که مهاجران را با کشور افغانستان برگردانند.

عسکر موسوی ادامه می دهد: علیرغم همه مشکلات، در افغانستان دو سند تدوین شده که یکی مربوط به سازمان ملل و دیگری در خود افغانستان تنظیم و در دوران حزب دموکرات هم به روز رسانی شد و هر دو سند قاعده و قانون دارد.

این استاد دانشگاه تاکید می کند که موضوع مهاجرت مربوط به ذات تکاملی بشر است یعنی نه آن کسی که از ایران مهاجرت می کند و نه آن کسی که به ایران می آید نباید مورد بی مهری قرار بگیرد اما همواره شاهد آن هستیم که موج های متعددی شکل می گیرد که خیلی مناسب نیستند.

در ادامه این نشست سراغ صادق کوشکی رفتیم و از او پرسیدیم که چرا ما در دوره های مختلف شاهد برخوردهای تند علیه مهاجران افغانستانی هستیم و او اینگونه توضیح داد:

"دلیل این اتفاق ها این است که ما نه قبل انقلاب و نه بعد از انقلاب یک سازوکار و قانون درست و حتی یک سازمان مستقل به عنوان متولی اصلی برای مهاجرت نداشتیم. در اوایل انقلاب و حتی در آغاز دهه 60 ما شاهد حضور موج عظیمی از مهاجران افغانستانی و عراقی بودیم که به دلیل شرایط بد کشورشان به ایران آمدند و حتی در همان دوران عده زیادی از مردم کویت به دلیل فرار از جنگی که صدام حسین در کشورشان درست کرده بود به ایران مهاجرت کردند.

کوشکی با اشاره به اینکه درست در همان زمان ترکیه با گلوله از کردهای عراق  استقبال کرد، ما در ایران علیرغم درگیر بودن با جنگ و استفاده از سهمیه های کوپنی سفره خود را با مهاجران یکی می دانستیم و از همان نانی که می خوردیم به آنها هم می دادیم و با مساله و بحرانی هم نداشتیم هر چند که برای مدیریت آن شرایط متولی هم نداشتیم. 

این استاد دانشگاه به این موضوع هم اشاره می کند که اکثر کشورها مانند پاکستان کمک های زیادی را از نهادهای بین المللی برای کمک به مهاجران دریافت می کنند در حالیکه ما در ایران چنین حمایتی هم نداریم.

او در بخش دیگری از این گفت و گو به یکی از بندهای قانون عفاف و حجاب با این عنوان که یک خارجی (افغانستانی) می تواند به یک ایرانی بابت پوشش تذکر دهد اشاره می کند و می گوید: طرح این موضوع فقط یک جوسازی رسانه ای است وقتی یک روزنامه تیتر می زند و روی این موضوع مانور می دهد باعث تنش می شود. یک عده معدودی که مطمئنم دلبستگی به ایران ندارند یک خط این قانون را واژگون و به بحران تبدیل کردند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
آیت الله العظمی یعقوب محمدی دیوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
1
وَ مِنْهُ، عَنِ اَلْبَزَنْطِيِّ قَالَ: قَالَ لِي أَبُو اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَا أَحْمَدُ كَيْفَ شَهْوَتُكَ اَلْبَقْلَ فَقُلْتُ إِنِّي لَأَشْتَهِي عَامَّتَهُ فَقَالَ فَإِذَا كَانَ كَذَلِكَ فَعَلَيْكَ بِالسِّلْقِ فَإِنَّهُ يَنْبُتُ عَلَى شَاطِئِ اَلْفِرْدَوْسِ وَ فِيهِ شِفَاءٌ مِنَ اَلْأَدْوَاءِ وَ هُوَ يُغَلِّظُ اَلْعَظْمَ وَ يُنْبِتُ اَللَّحْمَ وَ لَوْ لاَ أَنْ تَمَسَّهُ أَيْدِي اَلْخَاطِئِينَ لَكَانَتِ اَلْوَرَقَةُ مِنْهُ تَسْتُرُ رِجَالاً قُلْتُ مِنْ أَحَبِّ اَلْبُقُولِ إِلَيَّ فَقَالَ أَحْمَدُ اَللَّهَ عَلَى مَعْرِفَتِكَ بِهِ.

بزنطى روایت کند كه امام رضا عليه السّلام به من فرمود: اى احمد علاقهء تو نسبت به سبزيها چگونه است‌؟گفتم: همه را دوست ندارم. فرمود: چون چنين است بر تو باد به برگ چغندر كه بر كناره نهر بهشت رويد و درمان دردها است و استخوان را كلفت كند و گوشت روياند و اگر نبود كه دست خطاكاران بدان رسد يك برگش چند مرد را مى‌پوشانيد. گفتم: دوستتر سبزيست نزد من. فرمود: خدا را سپاس گو كه آن را شناختى.

المحاسن ج۲ ص۵۱۹
وسائل الشیعة ج۲۵ ص۲۰۰
بحار الأنوار ج۶۳ ص۲۱۷


تحقیقات دانشمندان حکایت از آن دارد که ساقه و برگ چغندر منبع خوبی از مشتقات ویتکسین (Vitexin) است که یک ضد نئوپلاستیک (ضد تومور) می باشد. پژوهشهای صورت گرفته با عنوان (Beet (Beta vulgaris L.) stalk and leaf supplementation changes the glucose homeostasis and inflammatory markers in the liver of mice exposed to a high-fat diet) در وب سایت رسمی پادمد و اثرات ویتکسین با عنوان (compound Summary Vitexin) در وب سایت پاب چم دولت ایالات متحده در دسترس پزشکان و ملت بزرگوار ایران قرار دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
1
دیووانگیه که ازمهاجرغیرقانونی که ناس پرکمرشه وسابقه تجاوزوقتل داره برای بقاحتی برای حجاب گاوبندی کنه
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير